петак, 8. април 2011.

Improstor #19

18.4.2011.
Bunker Izbe
21h
Ulaz 200 rsd

Učesnici ovogodišnjeg festivala Ring Ring i u Novom Sadu !!!


Tomaž Grom
kontrabasista i umetnički direktor zavoda Sploh iz Ljubljane.Na polju improvizovane muzike ostvario brojne saradnje sa imenima kao sto su Tao G. Vrhovec Sambolec, Will Guthrie, Gilles Aubry, Nicolas Field, Sebi Tramontana, Sabine Vogel, Jean Phillipe Gross, Ignaz Schick, Michele Spanghero, Ugo Boscain, Pascal Battus, Jean-Luc Guionnet, Christine Sehnaoui, Jo...nas Kocher, Michel Doneda.
Veći deo svog vremena posvećuje unapređivanju tehnika sviranja kontrabasa pomoću elektronike, veoma vešto ploveći brzacima slobodne improvizacije i unapred određenih muzičkih struktura.

http://www.sploh.si/artists.html

Seijiro Marayama
perkusionista,improvizator i kompozitor rodjen u Nagasakiju 1957g.
Od 1999 zivi i radi u Francuskoj.Saradjivao sa imenima kao sto su Fred Frith, Tom Cora, Keiji Haino i KK Null, kao i sa brojnim umetnicima iz različitih umetničkih oblasti: ples,video slikarstvo,poezija...
U svom radu glavnu pažnju posvećuje odnosu prostora i mesta, energiji publike i kvalitetu tišine na različitim nivoima. Zvuk koji proizvodi može da podseti na kakav kontinuum mikroskopskih zvukova. Kao instrumente koristi doboš i činele svirajući ih metlicama, palicama, itd kao i vazduh i tzv kontaktne mikrofone ne bio li se približio rubovima čujnosti.

http://seijiro.murayama.name/

ulaz 200 rsd




Нема коментара:

Постави коментар